سید محمد حسینی گفت : صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج ، به استناد سیاست های کلی حوزه سلامت ، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و بند ن تبصره 17 قانون بودجه سال 1401 پس از تصویب و ابلاغ اساس نامه از سوی هیئت محترم وزیران در نیمه دوم سال 1401 تشکیل شد .
مدیر کل بیمه سلامت گلستان اظهار داشت : بر اساس اساسنامه ، لیست بیماری های تحت پوشش صندوق از سوی وزارت بهداشت به تدریج اعلام و ابلاغ شد که در حال حاضر بیش از 130 گروه بیماری در سر فصل های دارو ، ویزیت ، خدمات پاراکلینیک ( آزمایشگاه ، پرتو پزشکی و توانبخشی ) ، تجهیزات پزشکی و خدمات بستری از مزایای این صندوق بهره مند می شوند .
وی ضمن اعلام این مطلب افزود : از این تعداد گروه بیماری ، 69 گروه دارای بسته ابلاغی با سقف تعدادی خدمات در سال از سوی وزارت بهداشت هستند که در زمان دریافت خدمات سرپایی در صورت استفاده از نسخه نویسی الکترونیک و مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد ، بیمه شدگان به صورت برخط از مزایای صندوق بهره مند شده و پرداخت از جیب بیمار کاهش می یابد . پرداخت از جیب بیماران در خدمات مشمول بسته های خدمتی از صفر تا 20 درصد بر اساس نوع مالکیت مرکز ارائه دهنده و نوع خدمت دریافتی متغیر می باشد .
وی ادامه داد : هزینه بسیاری از بیماریهای صعب العلاج از جمله کاشت حلزون تا 100 درصد تحت پوشش صندوق صعب العلاج قراردارد ، به بیماران توصیه می شود با توجه به گرانی دارو ، برای کاهش هزینه ها به مراکز و موسسات دولتی مراجعه کنند . اقدام مثبت سازمان بیمه سلامت برای این گروه از بیماران و ارتباط دوسویه آنها ، ایجاد و راه اندازی سامانه فناوری توان بخشی به نام اشارک است که بیماران ناشنوا و کم شنوا می توانند از خدمات مورد نیاز خود توسط این سامانه مطلع شوند . این بیماران می توانند با سامانه 1666 به صورت شبانه روزی برای پاسخ به هرگونه پرسش خود از پوشش خدمات و تعداد بیماری ها تماس حاصل کرده و پاسخ را دریافت کنند.
مدیر کل بیمه سلامت گلستان با اشاره به اینکه تاکنون در استان بیش از 37 هزار و 500 بیمار خاص نشان دار شده اند ، گفت : بیماران می توانند علاوه بر سامانه های بیمه سلامت ، به بیمه های پایه از جمله تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مراجعه کرده و نشاندار شوند . البته برخی بیماری ها از جمله طیف اوتیسم را پزشکان نیز می توانند نشاندار کنند.
وی افزود : برای بیماری های فاقد بسته ابلاغی نیز سازو کاری به منظور بهره مندی از صندوق در نظر گرفته شده است که بیمار با ارائه مدارک و مستندات دال بر بیماری و هزینه کرد مرتبط با بیماری خود ، پس از طرح و بررسی در کمیته استانی صندوق در صورت تایید تا سقف معین ؛ از مزایای صندوق بهره مند می گردند .
مدیر کل بیمه سلامت گلستان خاطر نشان کرد : با توجه به گزارشات استخراج شده از سامانه های الکترونیک این سازمان ، از کل بودجه صندوق صعب العلاج در این استان در سال گذشته بیش از 800 میلیارد ریال بوده که بیشترین هزینه آن به بیماری سرطان تعلق گرفته و بیشترین نوع خدمت در این بیماران ، خدمت دارویی با مبلغ 525 میلیارد ریال ، معادل 63 درصد کل بودجه مورد نظر می باشد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال